De omgeving rondom Boerderij Dichtbij

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

De omgeving rondom Boerderij Dichtbij

In de natuur maar toch dichtbij de stad

Of je nu van de natuur houdt of juist liever het stadse en actieve leven opzoekt, bij Boerderij Dichtbij is alles dichtbij. De boerderij zelf is gelegen aan een van de populairste vaarroutes van de omgeving De Zweth, en bevindt zich aan de rand van de polders van Midden-Delfland. De boerderij is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de natuur.

Ook stadse drukte en gezelligheid vind je ook op een steenworp afstand. Met de auto ben je in 12 minuten in het centrum van Delft, in 17 minuten in het centrum van Den Haag en in 20 minuten in het centrum van Rotterdam. 

Zin in een heerlijke strandwandeling of een frisse duik in de zee? Binnen 15 minuten ben je op het strand van Kijkduin of Monster en in 20 minuten op het strand van Scheveningen of Hoek van Holland. 

 

Westland

Gemeente Westland staat ook wel bekend als de kweektuin van Nederland. Hier worden verschillende groente- en fruitsoorten geteeld in de vele kassen die het Westland rijk is. Wilt u tijdens uw verblijf kennis maken met het agrarische leven in het Westland, maak dan bijvoorbeeld een georganiseerde fietstocht met ‘BakkieFietsen’ langs de kwekerijen en verzamel uw eigen groente, bezoek een historische druiventuinderij of laat u rondleiden door de bloemenveiling FloraHolland. Daarnaast zijn er voldoende recreatiemogelijkheden in het Westland en kunt u uitwaaien op een van de stranden. 

 

Den Haag

De hofstad van Nederland. Den Haag is het politieke middelpunt van het land en bovendien de woonplaats van onze koning. Daarnaast is het ook vooral een leuke stad om doorheen te struinen: gevarieerde winkeltjes, gezellige pleinen vol met restaurantjes en cafeetjes en leuke musea, zoals Escher in het Paleis en Panorama Mesdag. Daarnaast kun je heerlijk uitwaaien op het strand van Scheveningen en Kijkduin.

Rotterdam

De grootste haven van Europa vind je in Rotterdam. Bekijk de imposante schepen of laat je rondleiden door de verschillende havengebieden. Of bezoek de leuke restaurants en uitgaansgelegenheden in het havengebied, zoals Hotel New York en het uitgaansgebied ‘De Oude Haven’. Of ga eens naar musea De Kunsthal en Booijmans van Beuningen. Voor de kinderen is een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp zeker een aanrader.

Delft

Het karakteristieke Delft met de leuke straatjes en grachten is ook zeker de moeite waard voor een bezoek. In de historische binnenstad vind je een tal van leuke eetgelegenheden, winkeltjes, musea en verschillende markten, zoals de antiekmarkt en bloemenmarkt. Vanaf de boerderij is Delft zelf perfect te bereiken met de fiets.

Midden-Delfland

Boerderij Dichtbij bevindt zich op de grens van het gebied Midden-Delfland. In deze gemeente vind je vele leuke, karakteristieke dorpen en mooie groene polders en wateren. Dit gebied is perfect voor prachtige wandelingen, fietstochten en boottochten. Aangrenzend aan Midden-Delfland vind je onder andere de plaatsen Maassluis en Vlaardingen.

Zin in ontspanning of toch liever wat actiefs?

Geniet met vrienden of familie van de vele activiteiten!