Familieweekend

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

Familieweekend accomodatie

Wat is er leuker dan met de hele familie een weekendje weg gaan? Bij Boerderij Dichtbij hoef je tijdens het familieweekend het terrein niet eens af. Terwijl de (klein)kinderen springen op de trampoline of de boerderijdieren aaien, kunnen de volwassen een potje voetballen of tennissen. Bak 's avonds met ons een heerlijke pizza’s uit de steenoven.

De accommodaties op de boerderij zijn er voor verschillende groepsgroottes, allemaal voorzien van luxe en comfortabele slaapkamers. Er zijn gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar jullie kunnen ontbijten of een spelletje spelen.

Als je een familievakantie plant wil je er wel zeker van zijn dat elk familielid een leuke en comfortabele tijd heeft. Bij Boerderij Dichtbij hebben we in onze accommodaties kamers voor gehandicapte personen, zo geniet iedereen zonder problemen mee.

Bekijk gerust onze verschillende groepsaccommodaties. Neem contact met ons op als er nog vragen zijn of als er hulp nodig is voor de invulling van het weekend.

De leukste activiteiten

voor een geslaagd familieweekend

Op de boerderij is vervelen geen optie. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie volop gebruikmaken van de sportfaciliteiten en 's avonds een vuurtje maken in de vuurkuil

Ook kunnen jullie onder begeleiding van instructeurs extra activiteiten rondom de boerderij ondernemen. Denk aan boogschieten, klimmen door een hoogte parcours of schuitjevaren over de Zweth.

Een blik op onze accommodaties

Wakker worden met een verzorgd ontbijtje?

Maak het weekend af met ontbijt, lunch of pizza!