Groepsaccommodaties

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

Vind de perfecte groepsaccommodatie

Overnacht in één van onze “stallen” of geniet van een dag bij ons op de boerderij

Op zoek naar een leuke locatie voor een weekendje weg met de hele familie of vriendengroep? Bij Boerderij Dichtbij vind je het voor elke groepsgrootte. Het complex bestaat drie slaapaccommodaties: het Luxe Paard, de Stal, de Hooimeid en één vakantiehuis: de Boerenknecht. Vervelen hoef je op de boerderij niet te doen. Tijdens jullie verblijf zijn er genoeg activiteiten te ondernemen, zowel op als rondom de locatie. Onze accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk, zo kan iedereen genieten van een verblijf op Boerderij Dichtbij.

Ben je met een extra grote groep en huur je het liefst meerdere vakantiehuisjes? Liever geen groepsovernachting, maar gewoon een leuke avond? Er is heel veel mogelijk en helpen je graag verder met de juiste invulling van jullie verblijf. Om je het beste van dienst te kunnen zijn kun je het beste ons aanvraagformulier invullen.

Willen jullie niet overnachten, maar willen jullie wel vergaderen op onze unieke locatie, dan raden wij ‘Chalet aan de Zweth’ aan. Deze inspirerende vergaderruimte is een ruim opgezette accommodatie met uitzicht over de polders van Midden-Delfland.

Zin in ontspanning of toch liever wat actiefs?

Geniet met vrienden of familie van de vele activiteiten!