Inspirerend vergaderen

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

De Chalet aan de Zweth

Vergaderen in een landelijk gelegen Chalet!

Aan de doorgaande vaart de Zweth, staat onze Chalet aan de Zweth. De geheel uit hout opgebouwde locatie heeft een prachtig uitzicht op de landerijen van Midden-Delfland. De ruim opgezette chalet heeft twee verdiepingen, waardoor het zich goed leent voor vergaderingen, cursussen en trainingen (tot 40 personen). Hier vind je alles wat nodig is voor een onvergetelijke vergaderervaring. Denk aan een beamer, TV, geluidssysteem en flip-over. Er is vloerverwarming aanwezig wat het vergaderen ook in de winter aangenaam maakt. Daarnaast is er genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig, waaronder 6 laadpalen voor de elektrische rijders!

Sfeerimpressie Chalet aan de Zweth

Wat kunt u verwachten bij ons? Hieronder een sfeerimpressie!

Vergader locatie Boerenknecht

Kleinschalig vergaderen in de Boerenknecht

De Boerenknecht is een gezellig en sfeervol ingericht boerenhuisje. Perfect om met een kleine groep (5 - 10 personen) knus en in een landelijke omgeving te vergaderen. De voormalige varkensstal is omgebouwd tot een authentiek vergaderhuisje waar je in een ongedwongen sfeer kunt vergaderen of brainstormen.

Inclusief WIFI, flip-over en tv-scherm met HDMI-kabel.

Sfeerimpressie Boerenknecht

vergader locatie Hooimeid

Kleinschalig vergaderen in de gezellige Hooimeid

In de Hooimeid hebben we e mogelijkheid om kleinschalig (8-12 personen) te vergaderen in een warme sfeer. In de voormalige stal voor paarden en ezels is er gelegenheid om in een echte huiskamersfeer te vergaderen. Of je nu van de natuur houdt of juist liever het stadse en actieve leven opzoekt, bij Boerderij Dichtbij is alles dichtbij. De boerderij zelf is gelegen aan een van de populairste vaarroutes van de omgeving De Zweth en bevindt zich aan de rand van de polders van Midden-Delfland. De boerderij is dan ook een perfecte uitvalbasis voor allerlei activiteiten in de natuur.

Inclusief WIFI, flip-over en tv-scherm met HDMI-kabel.

Sfeerimpressie Hooimeid

Catering

Geniet zonder zorgen van eten en drinken tijdens jullie vergaderdag. Kies welke catering optie het beste bij de dag past. Wil je tijdens de vergadersessie nergens aan hoeven denken? Kies dan voor het vergaderarrangement. Het is ook mogelijk om verschillende opties te combineren. Wij zorgen dat alles klaar staat, zodat je volledig ontzorgd bent tijdens de vergadering.

Overnachten

Blijf vergaderen én overnachten, door een nacht te boeken in een van onze groepsaccommodaties. Zo is het helemaal gemakkelijk om een meerdaagse vergadersessie te organiseren. 

Vergaderen met activiteiten

Tijdens de vergadersessie is het mogelijk om bijpassende activiteiten te organiseren. Het doel bepaald de activiteit. Op onze eigen locatie kunnen wij samen met onze samenwerkingspartner veel activiteiten verzorgen. 

Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, of een hoogte parcours trotseren. 

Ook biedt onze samenwerkingspartner teambuilding en organiseert ervaringsleer sessies voor het hele team. 

Missie/visie ontwikkeling

Vanuit eigen ervaring in de ontwikkeling van een missie en visie helpen wij jullie graag verder. Tijdens deze twee daagse sessie zullen wij op een persoonlijke manier jullie ondersteunen om te komen tot een heldere missie en visie. Voor een vrijblijvende prijsaanvraag gaan wij graag in gesprek.

Overige trainingen

Voor (team)trainingen  brengen wij je graag in contact met 2SUR5. Deze organisatie is gespecialiseerd in trainingen om de teamgeest te bevorderen. 

Hoogte Parcours

Trotseer onder deskundige begeleiding het Hoogte Parcours van 8 meter hoogte. Na het aantrekken van de veiligheidsmaterialen en de uitleg gaan jullie onder begeleiding van de instructeur het parcours op 8 meter hoogte afleggen. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zijn eigen uitdaging hier kan kiezen. 

Neem contact op met 2SUR5 voor meer informatie!

Teambuilding

De samenwerkingsactiviteiten worden op afgestemd op de doelen die gesteld zijn in combinatie met de deelnemers. Alle activiteiten dragen bij aan het behalen van de gestelde doelen. In overleg bespreken we graag wat jullie willen bereiken op de dag en wat wij hier in kunnen bijdragen. 

Neem contact op met 2SUR5 voor meer informatie!

Neem contact op!

Reserveer een unieke en inspirerende vergaderlocatie

Gebruiken het formulier om je vragen of wensen door te geven,

of neem direct contact op via de mail: info@boerderijdichtbij.nl

Ook interessant

De omgeving