Inspirerend vergaderen

 • Voor ieder wat wils
 • Gastvrijheid
 • Karakteristieke uitstraling

Vergaderen

Laat jullie inspireren door onze Chalet aan de Zweth en de omgeving van de Chalet.

Aan de doorgaande vaart de Zweth, staat onze Chalet aan de Zweth. De geheel uit hout opgebouwde locatie heeft een prachtig uitzicht op de landerijen van Midden Delfland. De zeer ruim opgezette Chalet heeft twee verdiepingen, waardoor het zich zeer goed leent voor vergaderingen, cursussen en trainingen. Alle faciliteiten, zoals een beamer, TV, geluid en flip-over zijn aanwezig om de dag(en) effectief door te brengen.

We kunnen jullie compleet ont-zorgen door een volledige catering te bieden. Dit loopt uiteen van een koffie en thee arrangement, ontbijt, lunch, buffet of een diner met pizza uit onze eigen houtgestookte pizza oven.

Het is ook mogelijk om een meerdaagse vergadersessie bij ons te organiseren. Jullie kunnen blijven overnachten in een van onze groepsaccommodaties.

Om de dag te onderbreken kunnen we activiteiten organiseren. De activiteit kan het thema van de vergadersessie ondersteunen. Als jullie als organisatie bezig zijn met thema's als onderling vertrouwen, samen werken, visie ontwikkelen, doelen stellen en kunnen feedback geven, kunnen wij hier activiteiten en begeleiding bij organiseren. Dit vindt plaats op het terrein van Boerderij Dichtbij.

Om te reserveren of een vraag te stellen is het mogelijk om het contactformulier onderaan de pagina te gebruiken. 

Sfeerimpressie Chalet aan de Zweth

Wat kunt u verwachten bij ons? Hieronder een sfeerimpressie!

Catering

De catering is zelf samen te stellen. Wil je tijdens de vergadersessie het gemak ervaren dat alles al is geregeld dan kies je voor het vergaderarrangement. Wil je liever zelf alles samenstellen dan kies je voor de standaard lunch. Deze is aan te vullen met het koffie en thee arrangement en/of een lekkernij.

Bij beide opties is het mogelijk om aan het eind van de vergadersessie te eindigen met een borrel. Deze optie staat als laatste beschreven.

----

Vergaderarrangement;

Tijdens de vergadersessie kunnen de deelnemers onbeperkt koffie en thee nuttigen, in de ochtend kunnen de deelnemers van een lekkernij genieten bij de koffie en/of thee. De lunch bestaat uit een gedekte tafel met verschillende soorten broodjes – fruit – verschillend drinken – zelfgemaakte soep – verschillende soorten beleg  zoals grillworst, ham, zalm en rosbief – verschillende soorten kazen zoals oude kaas, Toscaanse kaas en geitenkaas. Om de middagdip te overwinnen zullen we zorgen voor een middagsnack. Per persoon € 30,63 inclusief 9% btw.

----

Standaard lunch;

De deelnemers krijgen twee belegde broodjes per persoon, de broodjes zijn belegd met onder andere eiersalade, ham, kaas en kip – krentenbol –

stuk fruit – verschillend drinken. Per persoon € 17,58 inclusief 9% btw.

----

Koffie en thee arrangement;

Geniet tijdens de vergadersessie van onbeperkt van koffie en thee.

halve dag € 5,25 inclusief 9% btw per persoon - hele dag € 7,50 inclusief 9% btw per persoon

----

Appeltaart;

Ovenheerlijke zelf gebakken appeltaart.  Per appeltaart € 17,50 inclusief 9% btw (8 stukken).

----

Zoete proeverij;

Drie verschillende soorten kleine zoetige hapjes. Per persoon € 3,25 inclusief 9% btw.

----

Borrelplank;

Een borrelplank met verschillende soorten kazen, verschillende soorten vleeswaren, olijven en brood met smeersels. Per persoon € 3,75 inclusief 9% btw.

----

Drinken;

Wanneer er een vergaderarrangement of het koffie en thee arrangement is geboekt dan is de koffie en thee onbeperkt inbegrepen. Overige (fris)dranken verrekenen we via nacalculatie. Wij zullen ervoor zorgen dat er in de koelkast een aanbod aanwezig is van frisdranken. Alcoholische dranken kunnen we in overleg klaarzetten.

----

Buffet;

Met de keuze uit een Oosters, Italiaans, Aziatisch of Grieks buffet heb je een heerlijk avondmaal. Het gekozen buffet omvat alle typische gerechten. Alles is op het afgesproken tijdstip warm en klaar om van te genieten. Per persoon € 28,34 inclusief 9% btw.

----

Pizza bakken;

Iedereen krijgt een eigen pizzabodem die naar eigen smaakt met verse ingrediënten belegd kan worden. Deze wordt daarna onder begeleiding gebakken in de houtgestookte Italiaanse pizza oven. Tussendoor is er een heerlijke borrelplank met verschillende soorten vleeswaren, kazen en brood met smeersels.  Per persoon € 23,92 inclusief 9% btw.

Overnachten

Boerderij Dichtbij is een unieke locatie waar je naast het vergaderen ook kan overnachten. Verblijf in één van onze bijzondere accommodaties. Tijdens het verblijf kan je gebruik maken van onze (sport)faciliteiten zoals;

- Kunstgrasveld

- Beachvolleybalveld

- Tafeltennistafel

- Jeu de boulesbanen

- Trampoline

- Sporthal

Hieronder is een korte beschrijving en sfeer impressie te vinden van onze accommodaties. Geef gerust aan wat de wens is, dan denken wij graag mee. 

Stal het Luxe Paard

De Stal het Luxe Paard is een statige stal uit 1904, waar vroeger de koeien rondliepen. De Stal heeft een huiselijke en landelijke inrichting waarin de authentieke elementen bewaard zijn gebleven.  Je waant je even in het ‘boerenleven’, maar dan van alle luxe en gemakken voorzien.

De gezamenlijke ruimte heeft een gezellige eet en zithoek met een televisie en een geluidsinstallatie. Daarnaast is er in de ruimte een volledig ingerichte keuken aanwezig met onder andere; een vaatwasser, twee koelkasten en een inductiekookplaat. Keukengerei, serviesgoed en glaswerk zijn aanwezig. Bij mooi weer kun je heerlijk de deuren openzetten en op je eigen veranda genieten.

Op de begane grond bevindt zich een mindervalide kamer, voorzien van een eigen badkamer en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers met ieder een eigen badkamer en toilet. Voor de mensen die slecht ter been zijn is er een lift aanwezig. Klik hier voor nog meer informatie over deze accommodatie. 

 • 1 - 30 personen
 • 13 Slaapkamers
 • 18 Toiletten
 • 13 Badkamers
 • 2 Televisies
 • Gratis WIFI
 • 2 Keukens
 • Rolstoelvriendelijk

Stal de Hooimeid

Stal De Hooimeid heeft in de loop der jaren gediend als verblijf voor paarden en ezels. Inmiddels is deze stal omgebouwd tot een mooie en knusse groepsaccommodatie waarin de authentieke elementen bewaard gebleven zijn.
De gezamenlijke ruimte heeft een gezellige eet en zithoek met een televisie, geluidsinstallatie en gratis draadloos internet. Daarnaast is er in de ruimte een volledig ingerichte keuken aanwezig met onder andere; een vaatwasser, twee koelkasten en een inductiekookplaat. Keukengerei, serviesgoed en glaswerk zijn aanwezig. Bij mooi weer kun je de deuren open zetten en heerlijk genieten op je eigen veranda.
Op de begane grond bevindt zich een tweepersoonskamer waarvan 1 mindervalide bed. Ook is er een mindervalide badkamer aanwezig. Deze bestaat uit een ruime douche, toilet en wastafel. Behalve deze badkamer zijn er nog twee douches aanwezig, een toilet en urinoir op de begane grond aanwezig. Op de eerste verdieping zijn een toilet en twee wastafels aanwezig. Je overnacht in één van de dertien bedstedes. Klik hier voor nog meer informatie over deze accommodatie. 

 • 1- 15 personen
 • 1 Slaapkamer
 • 13 bedsteden
 • 4 Toiletten
 • 3 Badkamers
 • 1 Televisie
 • Gratis WIFI
 • 1 Keuken
 • Rolstoelvriendelijk

Stal de Boerenknecht

Stal de Boerenknecht werd voorheen gebruikt als varkensstal. Inmiddels is deze stal omgebouwd tot een mooie en authentieke groepsaccommodatie en voorzien van alle gemakken.

De gezamenlijke ruimte heeft een gezellige eet en zithoek met een televisie,  geluidsinstallatie en gratis draadloos internet. Daarnaast is er in de ruimte een volledig ingerichte keuken aanwezig met onder andere; een vaatwasser, twee koelkasten en een inductiekookplaat. Keukengerei, serviesgoed en glaswerk zijn aanwezig. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten van je privéterras.

Op de begane grond zijn er twee badkamers en twee toiletten aanwezig. De tweepersoonskamer op de begane grond is voorzien van een wastafel en een kledingkast. Op de eerste verdieping zijn een toilet en twee wastafels aanwezig. Je kunt overnachten in de tweepersoons bedsteden. Klik hier voor nog meer informatie over deze accommodatie. 

 • 1 - 12 personen
 • 1 Slaapkamer
 • 10 Bedsteden
 • 2 Toiletten
 • 2 Badkamers
 • 1 Televisie
 • Gratis WIFI
 • 1 Keuken

Activiteiten

Tijdens de vergadersessie is het mogelijk om bijpassende activiteiten te organiseren. Het doel bepaald de activiteit. Op onze eigen locatie kunnen wij samen met onze samenwerkingspartner veel activiteiten verzorgen. Hieronder een kleine greep van activiteiten;

---

Boogschieten - 1 uur durende activiteit - 15 personen - € 135,25 inclusief 9% btw.

Leer tijdens deze 1 uur durende activiteit hoe je schiet zoals Robin Hood. De instructeur geeft een uitleg waarna iedereen met de pijl en boog op het target kan schieten. Iedereen kan tips ontvangen om steeds accurater te schieten. 

---

Hoogte Parcours - 1,5 uur durende activiteit - tot maximaal 25 personen per 1,5 uur - vanaf € 218,00 inclusief 9% btw

Trotseer onder deskundige begeleiding het Hoogte Parcours van 8 meter hoogte. Na het aantrekken van de veiligheidsmaterialen en de uitleg gaan jullie onder begeleiding van de instructeur het parcours op 8 meter hoogte afleggen. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zijn eigen uitdaging hier kan kiezen. 

---

Sporten in de sporthal - vanaf 1 uur - vanaf € 49,05 inclusief 9% btw

Is het nodig om de dag te onderbreken met een sportmomentje? Dan kan je de sporthal afhuren. Je kunt in de sporthal verschillende sporten doen, basketbal, handbal, voetbal, tennis, volleybal en wat je nog meer kan verzinnen. 

---

Virtorijden - 1 uur durende activiteit - € 27,25 inclusief 21% btw per persoon

Geniet van de omgeving op een elektrische Virto. Dit vervoersmiddel heeft één wiel aan de voorkant en twee aan de achterkant met soepele vering waardoor je heel stabiel staat. Met maximaal 25 kilometer per uur brengt de Virto je overal heen. 

---

Samenwerkingsactiviteiten - vanaf 1 uur - prijs wordt op maat gemaakt

De samenwerkingsactiviteiten worden op afgestemd op de doelen die gesteld zijn in combinatie met de deelnemers. Alle activiteiten dragen bij aan het behalen van de gestelde doelen. In overleg bespreken we graag wat jullie willen bereiken op de dag en wat wij hier in kunnen bijdragen. 

Begeleiding

Willen jullie tijdens de vergadersessie begeleiding om meer effect te behalen uit de sessie? Daar helpen wij jullie graag bij. 

---

Missie/visie ontwikkeling;

Vanuit eigen ervaring in de ontwikkeling van een missie en visie helpen wij jullie graag verder. Tijdens deze twee daagse sessie zullen wij op een persoonlijke manier jullie ondersteunen om te komen tot een heldere missie en visie. Voor een vrijblijvende prijsaanvraag gaan wij graag in gesprek.

---

‘Hoe overleef ik de (corona) crisis';

Tijdens deze meerdaagse sessie zullen wij jullie helpen met het te bovenkomen van een (corona)crisis. Crisis zorgt voor veel spanning maar ook voor mogelijkheden. Vaak ben je noodgedwongen om het rustiger aan te doen. Dit is het moment om alles eens goed onder de loep te nemen. Met een paar frisse ogen kijk je samen naar de organisatie. Voor een vrijblijvende prijsaanvraag gaan wij graag in gesprek.

---

Overige trainingen;

Voor (team)trainingen  brengen wij je graag in contact met 2SUR5. Deze organisatie is gespecialiseerd in trainingen om de teamgeest te bevorderen. Neem gerust contact met ons op, wij stellen je voor aan de juiste trainer.

Vragen

Voor vragen kan je het vergaderformulier gebruiken of neem contact op via

info@boerderijdichtbij of via 0174-296315

Toch benieuwd naar nog meer informatie over de Chalet aan de Zweth? klik dan hier.

Ook interessant

De omgeving