Inspirerend vergaderen

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

Vergaderlocatie

Vergaderingen zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. Samen met collega's wissel je ideeën uit, bespreek je nieuwe strategieën en geef je elkaar feedback. Maar telkens vergaderen op kantoor kan saai zijn. Vergaderen bij Boerderij Dichtbij is een geweldige manier om mensen uit het kantoor en in een natuurlijke omgeving te krijgen. Zo is bijeenkomen met collega's leuk, inspirerend en productief.

Aan de doorgaande vaart de Zweth, staat onze Chalet aan de Zweth. De geheel uit hout opgebouwde locatie heeft een prachtig uitzicht op de landerijen van Midden-Delfland. De ruim opgezette chalet heeft twee verdiepingen, waardoor het zich goed leent voor vergaderingen, cursussen en trainingen. Hier vind je alles wat nodig is voor een onvergetelijke vergaderervaring. Denk aan een beamer, TV, geluidssysteem en flip-over. Ook is er genoeg gratis parkeergelegenheid. 

Het omringende landschap maakt het gemakkelijk om tijdens uw bijeenkomst een buitenactiviteit te organiseren. De activiteit kan het thema van de vergadersessie ondersteunen. Denk aan thema's als onderling vertrouwen, samen werken, visie en missie ontwikkelen, doelen stellen en feedback geven. Boek begeleiding om het meeste uit de sessies te halen. 

Vul het formulier in om te reserveren, dan kijken we samen naar hoe we de beste vergadering kunnen organiseren. Of neem contact op via het formulier als er nog vragen zijn over de mogelijkheden, wij helpen graag.

Sfeerimpressie Chalet aan de Zweth

Wat kunt u verwachten bij ons? Hieronder een sfeerimpressie!

Vergaderen met activiteiten

Tijdens de vergadersessie is het mogelijk om bijpassende activiteiten te organiseren. Het doel bepaald de activiteit. Op onze eigen locatie kunnen wij samen met onze samenwerkingspartner veel activiteiten verzorgen. 

Denk aan boogschieten. Hier leer je tijdens een 1 uur durende sessie te schieten als Robin Hood. 

Ook biedt onze samenwerkingspartner teambuilding en organiseert ervaringsleer sessies voor het hele team.

Of ga sporten bij ons in de sporthal. (van tevoren reserveren)

Maar er is nog veel meer! Hieronder een kleine greep aan activiteiten;

Catering

We kunnen jullie compleet ontzorgen door een volledige catering te bieden. Dit loopt uiteen van een koffie en thee arrangement, ontbijt, lunch, buffet of een diner met pizza uit onze eigen houtgestookte pizzaoven.

Overnachten

Blijf vergaderen én overnachten, door een nacht te boeken in een van onze groepsaccommodaties. Zo is het helemaal gemakkelijk om een meerdaagse vergadersessie te organiseren. 

Hoogte Parcours

Trotseer onder deskundige begeleiding het Hoogte Parcours van 8 meter hoogte. Na het aantrekken van de veiligheidsmaterialen en de uitleg gaan jullie onder begeleiding van de instructeur het parcours op 8 meter hoogte afleggen. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zijn eigen uitdaging hier kan kiezen. 

Neem contact op met 2SUR5 voor meer informatie!

Teambuilding

De samenwerkingsactiviteiten worden op afgestemd op de doelen die gesteld zijn in combinatie met de deelnemers. Alle activiteiten dragen bij aan het behalen van de gestelde doelen. In overleg bespreken we graag wat jullie willen bereiken op de dag en wat wij hier in kunnen bijdragen. 

Neem contact op met 2SUR5 voor meer informatie!

Begeleiding

Willen jullie tijdens de vergadersessie begeleiding om meer effect te behalen uit de sessie? Daar helpen wij jullie graag bij. 

Missie/visie ontwikkeling

Vanuit eigen ervaring in de ontwikkeling van een missie en visie helpen wij jullie graag verder. Tijdens deze twee daagse sessie zullen wij op een persoonlijke manier jullie ondersteunen om te komen tot een heldere missie en visie. Voor een vrijblijvende prijsaanvraag gaan wij graag in gesprek.

‘Hoe overleef ik een (corona) crisis'

Tijdens deze meerdaagse sessie zullen wij jullie helpen met het te bovenkomen van een (corona)crisis. Crisis zorgt voor veel spanning maar ook voor mogelijkheden. Vaak ben je noodgedwongen om het rustiger aan te doen. Dit is het moment om alles eens goed onder de loep te nemen. Met een paar frisse ogen kijk je samen naar de organisatie. Voor een vrijblijvende prijsaanvraag gaan wij graag in gesprek.

Overige trainingen

Voor (team)trainingen  brengen wij je graag in contact met 2SUR5. Deze organisatie is gespecialiseerd in trainingen om de teamgeest te bevorderen. Neem gerust contact met ons op, wij stellen je voor aan de juiste trainer.

Neem contact op!

Reserveer een unieke en inspirerende vergaderlocatie

Gebruiken het formulier om je vragen of wensen door te geven,

of neem direct contact op via de mail: info@boerderijdichtbij.nl

Ook interessant

De omgeving