Inspirerend vergaderen

  • Voor ieder wat wils
  • Gastvrijheid
  • Karakteristieke uitstraling

Vergaderen

Laat jullie inspireren door onze Chalet aan de Zweth en de omgeving van de Chalet.

Aan de doorgaande vaart de Zweth, staat onze Chalet aan de Zweth. De geheel uit hout opgebouwde locatie heeft een prachtig uitzicht op de landerijen van Midden Delfland. De zeer ruim opgezette Chalet leent zich zeer goed voor vergaderingen, cursussen en trainingen. Alle faciliteiten zoals een beamer, TV, geluid en flip-over zijn aanwezig om effectief te vergaderen.

We kunnen jullie compleet ont-zorgen door een volledige catering te bieden. Dit loopt uiteen van een koffie en thee arrangement, lunch tot een diner met pizza eten uit onze eigen houtgestookte pizza oven.

Het is ook mogelijk om een meerdaagse vergader sessie bij ons te organiseren. Jullie kunnen blijven overnachten in een van onze groepsaccommodatie.

Mochten jullie nog iets willen doen als vergaderbreak. Kijk dan bij ons activiteiten aanbod.

Wanneer jullie als organisatie bezig zijn met thema's als onderling vertrouwen, samen werken, visie ontwikkelen, doelen stellen en feedback geven. Onze samenwerkingspartner is zeer ervaren en staat klaar om hierin iets voor jullie te betekenen. Neem gerust contact met ons op en wij brengen jullie in contact met onze samenwerkingspartner.

Sfeerimpressie Chalet aan de Zweth

Wat kunt u verwachten bij ons? Hieronder een sfeerimpressie!

Vragen

Ook interessant

Een knusse accomodatie of toch liever luxe? Het kan allemaal!