FAQ

 • Voor ieder wat wils
 • Gastvrijheid
 • Karakteristieke uitstraling

Veelgestelde vragen

Selecteer hieronder een onderwerp om antwoorden op jouw vragen te vinden!

Hoeveel personen maximaal zijn toegestaan in een accommodatie, lees je op onze website. Ook kinderen en baby's worden in dit aantal meegeteld.

Neem bij twijfel altijd even contact met ons op, wij denken graag met je mee. Stuur een e-mail of bel naar 0174 - 296 315.

De inchecktijd is 17:00 uur. Mochten jullie een andere incheck tijd willen neem dan contact met ons op.

De uit check tijd is 17:00 uur. Mochten jullie een andere uit check tijd willen, neem dan contact met ons op.

Het is helaas niet toegestaan om een huisdier mee te nemen.

Ja dat kan we hebben hiervoor onze accommodatie Boerderij Bijeen optimaal ingericht.

 

 • Koelkast, bij te weinig ruimte, beschikken we ook over een koelcel, waar je gebruik van kunt maken
 • Kleine vriesvak
 • Kleine oven, eventueel een mobiele oven beschikbaar
 • Magnetron
 • Filterkoffieapparaat, filters zijn aanwezig
 • Grote pannen, voldoende voor de groepsgrootte waarmee je komt
 • Servies en bestek
 • Keukenlinnen
 • Vaatwasser, vaatwasblokjes zijn aanwezig

We hebben meerdere accommodaties op het terrein en daardoor ook meerdere groepen. Om geen overlast voor elkaar te veroorzaken hebben we de afspraak dat het om 23:00 uur stil moet zijn op de locatie.

Bij binnenkomst op het terrein van Boerderij Dichtbij vind je gelijk links het parkeer terrein. Mochten jullie naar de accommodaties door willen rijden om bagage en etenswaren in de accommodatie neer te leggen, kan dat. Bel bij aankomst 0174 296315 of app naar 06 82517504, dan geven we de toegangscode van het hek.  

In de accommodaties zijn koelkasten aanwezig. Mocht daar niet alle etenswaren in passen, is er een grote koelruimte aanwezig die jullie kunnen gebruiken.

De kans bestaat dat er meerdere groepen tegelijk te gast zijn bij Boerderij Dichtbij. Deze groepen mogen allemaal gebruik maken van de inbegrepen activiteiten. We vragen jullie onderling af te spreken over het gebruik van de inbegrepen activiteiten.

De kans bestaat dat er meerdere groepen tegelijk te gast zijn bij Boerderij Dichtbij. Deze groepen mogen allemaal gebruik maken van de sporthal. We vragen jullie onderling af te spreken over het gebruik van de sporthal.

Mochten jullie van tevoren een tijd vast leggen zijn daar extra kosten aan verbonden. Neem gerust contact met ons op over reserveren van de sporthal en de kosten daarvan.

We hebben een aantal standaard bij te boeken activiteiten. Mochten jullie een maatwerk vraag hebben, stel gerust je vraag.

Voor deze teamprogramma's werken we samen met 2SUR5 uit Wateringen. Zij kunnen voor jullie een zinvol teamprogramma samen stellen wat aansluit bij jullie behoefte.

 

Je kan ons mailen of bellen om een reservering te maken.

Nadat er een reservering gemaakt is sturen we een opdracht bevestiging en een voorschotfactuur van 25% van het factuur bedrag. Een maand voordat jullie bij ons te gast komen zullen we de overige 75% factureren.

Accommodaties voor iedereen

Een knusse accomodatie of toch liever luxe? Het kan allemaal!