Over ons

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

Over ons

Over ons

Waarom Boerderij Dichtbij

Boerderij Dichtbij ligt op een fantastische plek, op het platteland, maar ook dichtbij de stad, strand en de grote wegen. Daarnaast is het een fantastisch locatie. Het biedt de mogelijkheid voor mensen om te ontspannen, inspannen en genieten.  We willen een plek zijn waar mensen elkaar ontmoeten en we willen een plek zijn waar de tijd even stil mag staan. Geen gehaast, geen afspraken en niet zo veel moeten, kortom even bewust stilstaan en genieten.

Waarom Team Boerderij Dichtbij

Wij zetten ons graag in voor de gasten. Wij genieten ervan als we aan de verwachtingen van de gasten voldoen en net nog dat beetje meer. Dat beetje meer proberen we te behalen door goed naar de gasten te luisteren. Dit begint al in het boekingsproces en dat eindigt wanneer de gasten weer naar huis gaan. Bart en Kim zijn op 1 september 2019 aan het avontuur Boerderij Dichtbij begonnen. We hebben inmiddels een dynamisch team op Boerderij Dichtbij rondlopen met allemaal hun eigen talenten.

Wij genieten ervan als ons team plezier heeft in het werken op Boerderij Dichtbij en het een beetje als eigen wordt ervaren. 

Zorg

Team Boerderij Dichtbij vindt het belangrijk om oog te houden voor de maatschappij. Iedereen heeft talent en iedereen mag meedoen. We zijn een samenwerking aangegaan met Aluna begeleiding. Aluna begeleidt jongeren met een verstandelijke beperking. Deze mooie club heeft een plek op Boerderij Dichtbij met de naam Bijeen. De jongeren hebben werk leerplekken in onze facilitaire werkzaamheden zoals: de was, schoonmaken, catering, groenonderhoud en dieren verzorgen. 

Daarnaast bieden we onderdak aan jongeren van 2SUR5 Academy. Deze jongeren kunnen door omstandigheden even niet meekomen op school of in de maatschappij. De 2SUR5 Academy zet de methode van ervaringsleren in om de jongeren bewust te maken, dat ze keuzes hebben en dat ze een toekomstperspectief hebben. Ze doen zelfvertrouwen op  tijdens diverse activiteiten op Boerderij Dichtbij, waaronder het hoogte parcours, om deze keuzes weer te durven maken.

Ontspannen, Inspannen, Genieten

Kom bij ons om te ontspannen in een relaxte sfeer, in te spannen op onze sportfaciliteiten en volop te genieten!