Activiteiten

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

Activiteiten voor alle leeftijden

Geniet met vrienden of familie van de vele activiteiten!

Wie springt het hoogst op de trampoline? En welk team wint er met een potje voetbal? Op Boerderij Dichtbij hoeven jullie je niet te vervelen. Wanneer je komt overnachten kun je kosteloos gebruik maken van verschillende activiteiten op het buitenterrein van de boerderij of in de sporthal. De beschikbaarheid is altijd in overleg met de andere gasten van Boerderij Dichtbij of in overleg met de planning van Boerderij Dichtbij.

Een boerderij zonder dieren is niet compleet en laten die er genoeg rondlopen. Van kippen tot alpaca's, er lopen genoeg boerderijdieren rond.

Verder zijn er ook extra activiteiten bij te boeken. Onder begeleiding van instructeurs is er van alles mogelijk. Wie gaat er het snelst door het hoogteparcours heen? Of vaar een stukje over de Zweth.

De activiteiten zijn ook beschikbaar als je niet komt overnachten. Van teamuitjes en vergaderen met activiteiten tot aan een gezellige familiedag of avond, bij Boerderij Dichtbij zijn jullie van harte welkom. Neem contact op voor de mogelijkheden. We helpen graag bij het organiseren van de leukste activiteiten.

Inbegrepen activiteiten

Voor ieder wat wils

Bij lekker weer kun je op het buitenterrein met vrienden, familie, teamgenoten of collega's de hele dag actief zijn. 

Gaan jullie een potje tennissen of maken jullie een vuurtje in de vuurkuil?

Als het regent is er ook nog genoeg te doen. In overleg kunnen jullie de sporthal gebruiken om bijvoorbeeld een potje te basketballen.

Meer informatie
Inbegrepen

Bij te boeken activiteiten

Vraag ons naar de mogelijkheden

Vervelen is bij Boerderij Dichtbij onmogelijk! Onder leiding van instructeurs van onze samenwerkingspartner(s) zijn allerlei activiteiten te boeken.

Bij een groep van maximaal 30 personen kun je 1 of 2 twee activiteiten uit de lijst kiezen. Voor grotere groepen of wanneer er andere wensen zijn, maken we graag een programma op maat.

Meer informatie
Bij te boeken

En nog veel meer...

Behalve de activiteiten vanuit Boerderij Dichtbij, kunt u nog veel meer doen in de regio

Mochten jullie na jullie boeking iets anders willen ondernemen dan bovenstaande activiteiten neem dan gerust contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met jullie! Wij zijn partner van o.a. Bezoek Westland en 2SUR5. Verder werken wij veel samen met Solex Tours Westland, Bakkiefietsen, De Zweth en Kabelskibaan De Wollebrand

Heb je nog vragen of wensen?

Neem gerust contact met ons op voor een geslaagd weekend of vergadering