Bij te boeken activiteiten

 • Voor ieder wat wils
 • Gastvrijheid
 • Karakteristieke uitstraling

Bij te boeken activiteiten

Vraag ons naar de mogelijkheden

Vervelen is bij Boerderij Dichtbij onmogelijk! Onder leiding van instructeurs van onze samenwerkingspartner(s) zijn allerlei activiteiten te boeken. Er zijn verschillende opties, zo hebben we een standaard keuze pakket voor maximaal 30 personen, maar kunnen we voor grotere groepen of wanneer er andere wensen zijn ook een programma op maat samenstellen.

Bij te boeken

Activiteiten programma 10-30 personen

Altijd inclusief instructeur

Van te voren bedenken we samen een programma. We kunnen kiezen voor 2 activiteiten van 45 minuten of 1 activiteit van 90 minuten.

Duur van het programma: +/- 2 uur

Kosten van het programma: €32,50 p.p. (vanaf een startbedrag van €325,-)

Keuze uit de volgende activiteiten:

 • Boogschieten +/- 45 min 

Wie blijkt de enige echte Robin Hood uit uw groep te zijn?

 • Bamboe bouwen +/- 45 min

Lukt het jullie om met elkaar of zelf tegen elkaar een zo hoog of creatief mogelijk bouwwerk te maken met behulp van bamboestokken en elastieken?

 • Jeu de boules toernooi +/- 45 min

Jeu de boules, spreekt waarschijnlijk voor zich, maar wisten jullie ook dat dit een eeuwenoud behendigheidsspel wat werd gespeeld door de Romeinen? Wie mogen we tot kampioen tronen?

 • Hersenkrakers +/- 45 min

Hebben jullie echt denkers in de groep zitten die hun hoofd flink kunnen breken en out off the box kunnen denken? Dan zijn de verschillende hersenkrakers en problem solvers een mooie uitdaging!

 • Beachvolleybal +/- 45 min

Op ons beachvolleybalveld kunnen we een onderling toernooi verzorgen, ook is beachvoetbal of beachhandbal mogelijk. 

 • Vlot bouwen/varen +/- 45 min

Durven jullie het met elkaar aan om een vlot te bouwen en daarmee de zweth op de gaan? Dit zal gegarandeerd zorgen voor veel gegil en een hoop stof om over na te praten!

 • Kano varen +/- 45 min

Vinden jullie het leuk om een relaxte tocht te maken over de zweth? Kies dan voor het kanovaren. 

 • (Te) Gekke samenwerkingsopdracht +/- 45 min

Zijn jullie als team vooral opzoek naar verbinding? Dan kunnen wij dat met verschillende simpele maar hilarische samenwerkingsopdracht verzorgen.

 • Schuitvaren +/- 90 min (maximaal 25 personen)

Het is nu nauwelijks voor te stellen, maar tot 60 jaar terug verliep het transport door het Westland voornamelijk over het water. De mooiste manier om de omgeving te verkennen is dan ook met onze Westlandse schuit ‘Dichtbij’. Boerderij Dichtbij ligt aan de rivier ‘De Zweth’. De Zweth is één van de populairste vaarwateren uit de omgeving en is dan ook een ideaal opstappunt voor tochtjes richting Delft, Westland en door Midden Delfland. De schuit is geschikt voor maximaal 25 personen en is te huren inclusief schipper. Zin in een mooie tocht op het water? 

 • Hoogte parcours Westland +/- 90 min

Houdt u van avontuur en heeft u geen last van hoogtevrees, of zou u die graag willen overwinnen? Dan kunt u de hoogte in met het klimparcours!

Klik hier om contact op te nemen

Activiteiten bij Boerderij Dichtbij

Teamopdrachten

Samenwerken doe je niet alleen!

Tijdens jullie verblijf in één van onze accommodaties, vergadering of training kunnen jullie teamopdrachten doen. Deze teamopdrachten worden op een bijzondere manier aangeboden zodat er wat moois gebeurd met de groep. Het doel bepaald het programma en daarmee ook de activiteiten. 

Wij helpen je graag verder met het organiseren van de teamopdrachten.

Klik hier om contact op te nemen. 

Activiteiten programma 30 personen +

Activiteiten programma op maat gemaakt!

Voor groepen groter dan 30 personen maken wij een activiteiten programma op maat. Zo kunnen we garanderen dat het programma volledig aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Klik hier om contact op te nemen. 

Accommodaties voor iedereen

Een knusse accomodatie of toch liever luxe? Het kan allemaal!