Catering vergadering

  • Ontspannen
  • Inspannen
  • Genieten

Volledig verzorgde catering

Van koffie met wat lekkers tot aan borrelen en pizza bakken

Geniet zonder zorgen van eten en drinken tijdens jullie vergaderdag. Kies welke catering optie het beste bij de dag past. Wil je tijdens de vergadersessie nergens aan hoeven denken? Kies dan voor het vergaderarrangement. Het is ook mogelijk om verschillende opties te combineren. Wij zorgen dat alles klaar staat, zodat je volledig ontzorgt bent tijdens de vergadering. Reserveer direct!

Vergaderarrangement

Met ons vergaderarrangement hoef je nergens meer aan te denken. Bij aankomst kunnen de deelnemers genieten van koffie of thee met wat huisgemaakt lekkers. Gedurende de bijeenkomst kunnen de deelnemers onbeperkt koffie en thee nuttigen. Tijdens de lunch verzorgen wij per persoon 2 belegde broodjes. Deze broodjes zijn belegd met verschillende smeersels en beleg, waarbij ook gedacht kan worden aan vegetarische en vegan wensen. Hiernaast serveren wij ook verschillende zoete broodjes, fruit en een vegetarische huisgemaakte soep. Tijden de lunch kunnen de deelnemers naast koffie en thee ook genieten van melk en drinkyoghurt. In de middag zorgen we voor een zoete snack waarmee de middagdip overwonnen kan worden. 

De gehele dag staan er frisdrankjes klaar. Deze zijn op nacalculatie

Per persoon € 36,50 inclusief 9% btw.

Standaard Lunch

Tijdens de lunch verzorgen wij per persoon 2 belegde broodjes. Deze broodjes zijn verschillend belegd met onder andere; pittige kip-kerriesalade, eiersalade, brie met walnoot en honing, roomkaas met zalm, Toscaanse kaas, ham en kaas. Hiernaast serveren wij ook verschillende zoete broodjes, fruit en een vegetarische huisgemaakte soep. Tijden de lunch kunnen de deelnemers naast koffie en thee ook genieten van melk en drinkyoghurt. 

Per persoon € 21,95 inclusief 9% btw.

Pizza bakken

Iedereen krijgt een eigen pizzabodem die naar eigen smaakt met verse ingrediënten belegd kan worden. Deze wordt daarna onder begeleiding gebakken in de houtgestookte Italiaanse pizza oven. 

Per persoon € 21,95 inclusief 9% btw.

Buffet

Met de keuze uit een Oosters, Italiaans, Aziatisch of Grieks buffet heb je een heerlijk avondmaal. Het gekozen buffet omvat alle typische gerechten. Alles is op het afgesproken tijdstip warm en klaar om van te genieten.

Per persoon v.a. € 28,95 inclusief 9% btw.

Koffie & Thee

Geniet tijdens de vergadersessie van onbeperkt van koffie en thee.

halve dag € 9,- inclusief 9% btw per persoon - hele dag € 15,- inclusief 9% btw per persoon

Borrelen

Na de bijeenkomst is het mogelijk om nog even na te praten onder het genot van borrel. De borrel bestaat uit wijn (droge witte wijn, zoete witte wijn, rose wijn, rode wijn), bier (pils, 0.0% bier) en frisdrank.

De kosten hiervan gaat via nacalculatie.

Borrelplank

Wij serveren een borrelplank die bestaat uit meerdere soorten worsten, kaas, olijven en brood met smeersels. 

Per persoon € 5,95 inclusief 9% btw.

Sfeerimpressie Chalet aan de Zweth

Neem contact op!

Voor een volledig geregelde catering

Vul voor vragen of reservering je het vergaderformulier in. Liever direct contact? Dit kan via:

info@boerderijdichtbij of via 0174-296315

Bekijk de vergaderlocatie de Chalet aan de Zweth voor meer informatie over de mogelijkheden om bij Boerderij Dichtbij te vergaderen.   

Vergaderen aan de Zweth

Neem gerust contact met ons op voor een geslaagd weekend of vergadering