Gasten aan het woord

  • Voor ieder wat wils
  • Gastvrijheid
  • Karakteristieke uitstraling

Gasten aan het woord

Ervaringen van bezoekers die u voor zijn gegaan!

Wij van Boerderij Dichtbij zetten ons graag in om de gasten die bij ons verblijven een goede, leuke, gezellige en zinvolle tijd te geven. Hieronder een aantal reacties van gasten die bij ons op Boerderij Dichtbij hebben verbleven.

“Wij hebben ons vriendenweekend op Boerderij Dichtbij doorgebracht en vonden het op z'n Westlands "Helemaal goud!". Het is een mooie accommodatie en er zijn veel faciliteiten aanwezig.”

Patricia van Palen

“Veel dank voor het zeer aangename verblijf op jullie boerderij. De hele familie was enthousiast. We komen graag nog eens terug.”

Ilse Boas

“Namens de hele groep willen wij jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid tijdens ons weekend op Boerderij Dichtbij. We hebben het heerlijk gehad, het zag er gezellig en schoon uit en we hebben heerlijk geslapen in de ruime bedsteden!”

Marga Bouwmeester

Wij hebben het er nog dagelijks over hoe leuk we het hadden bij jullie op Boerderij Dichtbij. Wat een top accommodatie voor onze familie, wat een heerlijke ruimte. Als het aan mij ligt boeken we weer voor volgend jaar met 17 personen. Ook de jongeren zijn enthousiast. Voor ons zijn de grote tafels in de woonkamer waar we naar hartenlust spelletjes kunnen doen en uitgebreid dineren heerlijk. Goede bedden en alles heerlijk schoon. Nogmaals super bedankt

Heidi van Valkengoed

Accommodaties voor iedereen

Een knusse accomodatie of toch liever luxe? Het kan allemaal!